Håndbold Nyheder

Mr.TMT stopper efter sæsonen

pressemeddelelse.

Stregkrigeren og forsvarsspecialisten, Jimmi Elmgaard, stopper efter denne sæson i TM Tønder.

”Alle gode eventyr har en slutning! Og nu er tiden inde til at mit eventyr i Tønder får sin slutning. Det er med vemod og tåre i øjnene, at jeg må meddele efter 6 år i den røde trøje – og næsten 150 kampe – at jeg til næste sæson ikke længere vil have TMT’s logo på mit bryst. Oprykningen til ligaen har krævet meget af både min arbejdsgiver og min familie, da både kampene og træningerne er blevet flere og hyppigere. Derfor gik jeg til vores sportschef i januar måned for at snakke om næste sæson, da jeg havde et ønske om at træne mindre, da 4-5 træningspas og kamp ikke er foreneligt med familieliv og job. Dette var ikke muligt at komme til enighed om, hvorfor vi i stedet blev enige om at ophæve vores aftale. Jeg er i den forbindelse glad for, at den sportslige ledelse vidste velvilje til at opsige aftalen”.

Jimmi Elmgaard har været med i klubben fra holdet var i 2.division, og har derfor været med i opbygningen af det nuværende hold – en bedrift han er stolt af og ser tilbage på med stor glæde:

”Jeg føler mig som Tønder dreng, og er derfor meget berørt af denne afslutning. Jeg havde selvfølgelig håbet på, at kunne fortsætte nogle år endnu i TMT, men sådan skulle det ikke være. Jeg er ked af afslutningen, men jeg er helvedes stolt over det, som jeg har opnået sammen med TMT. Fra 2 division til Ligaen har været fantastisk og jeg er ufattelig mange uforglemmelige oplevelser rigere. Jeg vil sige tak til alle frivillige, sponsorer, trænere og ledere som jeg igennem tiden har arbejdet sammen med. Især er det vigtigt at takke alle vores fans, ikke mindst TMT RED SUPPORT, som altid har været der for mig og holdet. Der er ingen, som er vigtigere end klubben, og derfor vil jeg naturligvis gøre alt, hvad der står i min magt for at TMT overlever ligaen! Sammen er vi stærke!”, slutter Jimmi Elmgaard

Om Jimmi Elmgaards afgang fra den kommende sæson, siger sportschef Rene´ Hamann Boeriths:

”Det er et stort tab for klubben, at det ikke har været muligt at finde en løsning om rammerne i den kommende sæson. Træningsmiljøet er rigtig vigtigt i TM Tønder, og det har derfor været en meget vanskelig beslutning, da Jimmi har været noget helt specielt i TM Tønder. Han er en kulturbærer, der er værdsat i klubben og har været med hele vejen. Vi siger tak for indsatsen og ønsker Jimmi held og lykke med de nye udfordringer”

Afgangen af Jimmi Elmgaard ærgrer også klubbens direktør Alex Petersen:
”Vi er meget kede af at skulle sige farvel til Jimmi. Han har gennem en årrække været en fast støtte – en klubmand med store lederegenskaber både på og uden for banen. Han har været en vigtig brik i mange henseender og fra klubbens side ønsker vi Jimmi alt mulig held og lykke med de nye fremtidige udfordriner. Heldigvis er han i klubben frem til 30. juni, hvor han bliver en vigtig brik i bestræbelserne på at forblive i 888-ligaen”

Jimmi Elmgaard scorede en enkelt gang.
Foto: Flemming Andersen