Håndbold Nyheder

Aalborg sparede profiler mod Randers

Aalborg Håndbold er tæt på at vinde grundspillet, men mangler lige en sejr.

Tre kampe har Aalborg til at hente de 2 point de mangler for at sikre sig sejren i grundspillet. Aalborg har godt nok e forspring på 7 point til TTH Holstebro, men vestjyderne har 4 kampe tilbage, så de kan stadig nå det.

Aalborg må dog erkende at de har et svært program, med hjemmekampe mod Skjern og KIF Kolding, og tabes de kampe, venter en udekamp i sidste runde mod netop TTH Holstebro. Aron Kristjansson, træner for Aalborg Håndbold overlader derfor ikke noget til tilfældighederne, hvorfor Patrick Wiesmach blev sparet i gårsdagens kamp mod Randers, mens Sander Sagosen kun fik begrænset spilletid.

Det kunne han også sagtens tillade sig. Randers var kun med i kampen i små 20 minutter. Herfra havde aalborg styr på tingene og holdt kronjyderne nede på bare 17 mål, mens de selv scorede 26 gange.

– Vi fik vi givet nogle af vores profiler lidt tid på bænken, hvilket er vigtigt, inden de næste to meget hårde kampe mod Skjern og Kolding. Vi har fået brugt bredden i de to seneste kampe, fortæller Aron Kristjansson efterfølgende til Nordjyske.

Martin Larsen