Håndbold Nyheder

Århus jagter slutspil plads på mestrenes bane

Århus Håndbold jagter sin spinkle chance for at komme med i slutspillet.

århus ligger 3 point efter KIF Kolding København, der netop nu indtager den vigtige 8.plads der giver adgang til slutspillet. I aften har de chancen for at tage 2 af dem, men der venter en svær opgave, da de skal møde mestrene fra Bjerringbro-Silkeborg.

– Vi møder et stærkt hold, så det bliver en rigtig svær kamp. Jeg tror selvfølgelig på en sejr, men vi ved godt, at vi skal ramme dagen og spille op til vores bedste, hvis vi skal drille BSV i dag, siger Århus’ forsvarspecialist Peter Lund til klubbens hjemmeside.

Århus der ellers var dømt ude af slutspillet, har på det seneste hentet 5 point i 3 kampe og kan nu pludselig ane 8.pladsen forude, vandt senest med 10 mål over Skanderborg, og det giver holdet stor tro på sig selv.

– Vi kom ud fra Skanderborg kampen med en god følelse efter en god og solid sejr. Der er en god stemning i truppen, og vi har taget noget selvtillid med fra sidste kamp, men vi er godt klar over, at det bliver en helt anden kamp i aften. Vores fokus ligger i aften på at gøre, som vi har gjort i vores seneste kampe, hvor vi kommer med den rigtige gejst og vilje, slutter Peter Lund.