Håndbold Nyheder

Ajax København er på vej op i ligaen

Fra Ajax København: 

Kære venner,

Kig godt på billedet i dette opslag. Holdet på billedet er ikke “bare” et håndboldhold. Det er en flok unge piger/damer, som er ved at gøre noget, som ikke ret mange har gjort før.

Ajax Københavns Dame Senior 1 hold er på vej op i Primo Tours ligaen – af mange kaldet verdens bedste liga. Det sker, hvis holdet fredag aften kl. 20.45 i Bavne besejrer Virum. Så er oprykningen til Ligaen en matematisk realitet.

Holdet har – med flot opbakning, coaching og en masse andet fra trænerteamet – leveret en fantastisk indsats: 19 sejre i 22 kampe – scoret 577 mål – kun ladet 422 mål gå ind – fået 77 straffekast – lavet langt over 500 frikast – taget 61 små 2 minutters hvil på bænken og samlet/stjålet løse bolde/trukket angrebsfejl mere end 200 gange. Sidst men slet ikke mindst har holdet leveret fight, sammenhold, de har samlet hinanden op, når det kiksede, og de har jublet med hinandens succeer. De har været der for hinanden – de er et HOLD.

Der er al mulig grund til at lave en fest fredag aften, og du/I skal være med. Pigerne har fortjent, at vi alle – sponsorer, mødre, fædre, søskende, kærester, bedsteforældre, øvrig familie, klassekammerater, kollegaer, alle os fra Ajax både unge og gamle, alle Jer med en relation til Ajax og alle Jer andre – kommer i Bavne fredag aften og bærer pigerne den sidste del af vejen – og når I er der, skal den have fuld gas. I kan sidde pænt og kigge en anden god gang – fredag kan det ikke blive vildt nok, støjende nok og sitrende nok.

Husk at der er gang i hallen allerede fra kl. 18.45, hvor HS1 spiller mod Otterup. Kom tidligt og giv også drengene en hånd med.

Let’s get ready to rumbbbbbbbbbbbbbbbbbble !!!!

Ajax København DS1 – 2016/2017