Håndbold Nyheder

Allan Heine: “Vi er piv heldige at komme herfra med en sejr”

Viborg HK var inden gårsdagens kamp spået som storfavoritter, da de på hjemmebane tog i mod bundproppen Skanderborg Håndbold.

Det blev dog langt fra nogen overbevisende indsats for hjemmeholdet, som faktisk var i store problemer og kun lige akkurat fik hevet de to point hjem.
To point som luner på kontoen og i stillingen, hvor de fortsat ligger på den direkte semifinaleplads i Primo Tours Ligaen – nu med tre point foran NFH og København Håndbold på tredje- og fjerdepladsen.

Kampen endte 26-25 (14-10) og kampen i tal kan ses HER

Hjemmeholdets cheftræner, Allan Heine, havde følgende kommentar om opgøret:

“De sidste 20 minutter bliver et hav af tilfældigheder. Vi er piv heldige at komme herfra med en sejr. Det så rigtig fint ud med 18-11 midt i anden halvleg men så får vi pludseligt svært ved at lave mål, da de går frem i en mandsopdækning. Vi har i hvert fald svært ved at sætte punktum og sætte dem ind, og så har Skanderborg held til at komme til afslutninger og lave en masse mål. Men vi er lettede over to point. Nu har vi to sætbolde (frem mod slutspillet) og kan vi vinde en af de kampe så står vi i en semifinale. Bare det, at vi har den chance er jeg stolt af, men jeg er ikke videre stolt af dagens præstation. Det gode er, at der er noget at arbejde videre med”, siger Allan Heine til klubbens hjemmeside.

Cheftræner Allan Heine, Viborg HK. Kamp i Primo Tours Ligaen 2016-2017 mellem Viborg HK og Randers HK i Viborg Stadionhal, Viborg, Danmark, den 1.02.2017. Photo Credit: Allan Jensen/EVENTMEDIA.