Håndbold Nyheder

Amanda Turay til Ajax København

Ajax København har fået endnu et stort talent ind i folden. Amanda Turay – højre back – har valgt flytte over kommunegrænsen fra Frederiksberg og BK Ydun og fortsætte håndboldkarrieren på Vesterbro i Ajax København.
Efter at have spillet i Albertslund-Glostrup i sin ungdomstid, kom Amanda til BK Ydun sidste sæson, hvor hun gik direkte ind på 1. divisionsholdet. Hun spillede mange gode kampe, hun har fået en masse rutine, og i nedrykningsslaget mod Team Haderslev var hun tæt på at redde æren for BK Ydun.
Vi ser mange muligheder i Amanda, både som skytte og gennembrudsspiller; hun har et lidt utraditionelt men rigtig godt og kraftfuldt skud udefra, og i gennembrud kan hun gå begge veje. Når hun er blevet fortrolig med Ajax måden at spille håndbold på, bliver hun en markant skikkelse i 1. division. Det ser rigtig lovende ud til træning, så vi glæder os meget.
Amanda siger selv om sit skifte: – Jeg har nydt at spille i BK Ydun og har lært og udviklet mig meget i det år, jeg har været der. Men det er vigtigt for mig at blive ved med at udvikle og udfordre mig selv. Derfor har jeg valgt at skifte til Ajax. Der er et godt træningsmiljø, og jeg glæder mig til nye udfordringer og oplevelser på banen.”
Vi glæder os til at give Amanda de udfordringer, som hendes talent fortjener. Vi er sikre på, at der bliver mange oplevelser for Amanda, for Ajax København og for 1. division generelt.