Håndbold Nyheder

Anders Eggert: “Jeg vil så gerne spille”

Den 34-årige fløjspiller Anders Eggert har grundet et hårdt program i Bundesligaen været tvunget til at melde fra til landsholdskampe, men han føler ikke selv at hans tid i den rød/hvide dragt er forbi.

Efter indeværende sæson skifter han nordtyske SG Flensburg-Handewitt ud med de grønklædte vestjyder fra Skjern Håndbold og han tror, at skiftet kan få ham tilbage på landsholdet:

“Jeg håber rigtig meget, at jeg har mulighed for at spille på landsholdet igen, når jeg kommer til den danske liga. Det har ikke været med min gode vilje, at jeg har været nødt til at sige fra. Det har hver gang været, fordi jeg har været fuldstændig presset i bund.
Jeg har aldrig lukket en dør. Jeg vil så gerne spille”
, siger Anders Eggert til TV2 SPORT.

I næste måned skal den nye landstræner Nikolaj Jacobsen for første gang udtage sin landsholdstrup, som skal spille afgørende EM-kvalifikationskampe i maj og juni måned.

Billedresultat for anders eggert dhf