Håndbold Nyheder

Ann Grete Nørgaard: “Det blev rigtig grimt”

Viborg HK havde en rigtig ærgerlig dag på kontoret, da de på udebane i Scandlines Arena mødte Nykøbing Falster Håndbold.

Det jyske hold var godt med i første halvleg og kunne efter de første 30 minutter gå i omklædningsrummet med et uafgjort resultat på 13-13.

I anden halvleg blev Viborg HK nærmest mast og løbet over ende af hjemmeholdet, som i sikker stil kunne sætte to point på kontoen efter sejren på 33-23.

“Det var frustrerende og ærgerligt. Det blev rigtig grimt, og det havde det ikke behøvet at blive. Men vi skal bare lære af det her. Hellere gøre det nu end i slutspillet. Så vi må kigge på tingene igen og finde ud af, hvordan vi løser det, når vi kommer i den slags situationer”, siger Ann Grete Nørgaard til Viborg Stifts Folkeblad.

Viborg HK indkasserede dermed deres største nederlag i indeværende sæson, men indtager, trods det, stadig den vigtige andenplads i Primo Tours Ligaen – som giver en direkte plads til semifinalerne.

Se kampens målscorere herunder:

Nykøbing F Håndboldklub : Nathalie Hagman 11, Mette Gravholt 8, Louise Kristensen 4, Johanna Westberg 3, Sarah Iversen 2, Lærke Nolsøe Pedersen 2, Pernille Holmsgaard 1, Kristina Kristiansen 1, Mariana Costa 1

Viborg HK; Ann Grete Nørgaard 8, Marie-Paule Gnabouyou 5, Stine Bodholt Nielsen 3, Line Haugsted 2, Sarah Paulsen 2, Line Uno 2, Amalie Grøn Hansen 1

Ann Grete Nørgaard (Allan Jensen/EVENTMEDIA).