Håndbold Nyheder

Berit Kristensen indstiller karrieren

Den populære playmaker opgiver kampen mod skaderne og fokuserer i fremtiden på sin civile karriere.
Med 68 A-landskampe og mere end 260 kampe for Randers HK er det en af landets største profiler der har besluttet sig for at indstille karrieren og i stedet fortsætte i et fuldtidsjob som økonomimedarbejder hos Sparinvest.
– Det har været en svær beslutning for jeg ville gerne have fortsat karrieren i mindst det ene år min kontrakt løb. Men det har også været et hårdt år hvor jeg på grund af mit knæ kun har spillet måske halvdelen af kampene og da chancen bød sig for et spændende job på en fantastisk arbejdsplads som jeg kender i forvejen, var jeg nødt til at tænke på fremtiden. Man kan sige fornuften sejrede over følelserne, forklarer Berit Kristensen, der bliver savnet af alle i og omkring Randers HK.
– Vi har fuld forståelse for Berits beslutning men er naturligvis også kede af at skulle tage afsked med en spiller, der har haft stor betydning for Randers HK både på og udenfor banen. Udover at bidrage med sin fine teknik og store spilforståelse har Berit også vist en helt unik klubfølelse, hvilket vi sætter meget stor pris på, fortæller direktør Henrik Mortensen.
Mens det er slut med den aktive del, er det langt fra usandsynligt Berit Kristensen vender tilbage til håndbolden i en trænerfunktion. – Lige nu har jeg et speciale at gøre færdigt og jeg skal godt i gang med mit nye arbejde men på et tidspunkt vil jeg gerne prøve om trænergerningen eventuelt er noget for mig, siger Berit Kristensen.
Henrik Mortensen oplyser, at man forventer at sige tak for indsatsen til Berit Kristensen i forbindelse med første hjemmekamp i den kommende sæson.