Håndbold Nyheder

Bjerringbro FH håber på at få to livsvigtige point med hjem

Optaktsmeddelelse:

Lørdag formiddag drager Bjerringbro FH’s 1. Divisions damehold til det østlige Sjælland. Her venter Roskilde Håndbold til det der tegner til, at blive en svær udebanekamp.

 Lørdag eftermiddag kl. 15.00 spiller Roskilde Håndbold hjemme imod Bjerringbro FH i landets næstbedste række. Her kan vinderen se frem til to vigtige point i de indbyrdes placeringskampe, som holdene er involveret i. Roskilde har præsteret lettere svingende resultater igennem anden halvdel af sæsonen. Her har de således smidt point mod hold, som man havde forventet sejre over. Dette har resulteret i, at de ligger lige under oprykningsspillet kun 1 point efter 3. Pladsen, men det er tæt i toppen, så de har kun 2 point ned til nr. 6. Dermed er intet afgjort i kampen om pladserne til oprykningsspillet og to point i weekendens kamp ville derfor hjælpe lørdagens hjemmehold på vej op i tabellen.

I den modsatte ende af tabellen ligger BFH og kæmper for, at sikre sig overlevelse til en sæson mere i damernes 1. Division. Holdet ligger som næstbedst i en gruppe af fire hold, som alle har 17 point. Her ligger BFH på 10. Pladsen, som resulterer i en plads i nedrykningsspillet. Over dem har de Vendsyssel med samme antal point på 9. Pladsen og to point op til EH Aalborg på 8. Pladsen. Dermed er heller intet afgjort i denne ende af tabellen. Bjerringbro får derfor brug for, at levere sit bedste spil og solide forsvar i weekendens kamp for, at få to livsvigtige point med hjem til Midtjylland. Holdet har tabt de seneste to kampe i turneringen, så de skal have et par sejre mere i de sidste 4 kampe i sæsonen.

Kamp i 1. Division mellem Bjerringbro FH og DHG Odense i Bjerringbro Idrætspark, Bjerringbro, Danmark, den 4.02.2017. Photo Credit: Allan Jensen/EVENTMEDIA.