Håndbold Nyheder

Böhme, Østergaard og Grigel rygter

Denne tid af sæsonen er altid præget af mange rygter om hvor spillere og trænere skal fortsætte i den kommende sæson, det er selvfølgelig super spændende hvor spillerne fortsætter og hvilke klubber der forstærker sig.

Vi får så mange rygter ind at det ofte er svært at finde hoved og hale i det men disse tre bliver ved med at poppe op og fra forskellige kilder.

CSM Bucuresti skulle være tæt på en ny højrefløj og spilleren skulle komme fra den danske liga, en af de rumænske kommentatorer skulle til med have sagt på TV at det drejer sig om en Viborg spiller, og det passer meget godt på de rygter også har fået ind med at det er Simone Böhme.

Vi arbejder på at få en kommentar fra Simone.

Lotte Grigel spiller ikke i Rostov DON for tiden og det passer også meget godt med de rygter vi bliver ved med at få ind omkring at hun er fortid i klubben der er dog ikke nyt om en evt. ny klub.

Der er også snak om at Trine Østergaard skulle være på vej væk fra FCM men igen er der ikke sat navn på den fremtidige klub.

Nu vi er ved højrefløje og Agesen/Mulle rygtet til Randers, så er der en i forummet på handball123 der nævner at Hagman skulle forhandle med CSM, han er dog ikke en af de brugere der virker til at være så godt informeret som nogle af de andre der altid kender til klubskifterne før de kommer ud.

Trine Østergaard (Allan Jensen/EVENTMEDIA).

Trine Østergaard (Allan Jensen/EVENTMEDIA).