Håndbold Nyheder

Bredsdorff-Larsen: “Ude godt, hjemme bedst”

Bjerringbro-Silkeborg har haft en blandet start på februar måned, hvor det er blevet til tre sejre ud af de sidste 8 kampe, som holdet har spillet.

De sidste to kampe har været som nat og dag – den 22.februar blev det på udebane til et nederlag til Mors-Thy Håndbold, mens det tre dage senere endte med en helt sensationel sejr på udebane mod det tyske storhold THW Kiel.

Nu spiller de endelig på hjemmebane igen, når de senere idag tager i mod de nykårede pokalvindere fra Skjern Håndbold og hvis hjemmeholdet vinder denne, vil de have sikret deres plads i top 4 i i grundspillet…og det er noget som cheftræneren Peter Bredsdorff-Larsen benhårdt går efter:

“Vi skal have point med over i slutspillet, og med en sejr på hjemmebane over Skjern kan vi konsolidere en plads i top 4.
Vi skal først og fremmest være dygtige til at lave mål og til at producere fornuftige målchancer. Det er et stort fokusområde for os i forhold til sidst holdene mødtes.
Ude godt, hjemme bedst, må vi sige. Vi glæder os altid til at spille i JYSK Arena, og særligt i disse uger, hvor vi ud af ni kampe spiller vores bare anden kamp på hjemmebane. Vi glæder os til at være tilbage i JYSK Arena, hvor vi har det godt og altid leverer stabile præstationer”, siger Peter Bredsdorff-Larsen til klubbens hjemmeside.

Kampen spilles i JYSK Arena klokken 20.30 og kan følges direkte på TV2 Sport.

Billedresultat for peter bredsdorff bsv