Håndbold Nyheder

Cervar tilbage som kroatisk landstræner

Det makedonske Håndbold Forbund bekræfter nu i en pressemeddelelse, at Lino Cervar har valgt  at stoppe som makedonsk landstræner før tid. I pressemeddelelsen skrives, at han har valgt at tiltræde som cheftræner for det kroatiske landshold igen. Lino Cervar udtaler selv, at han er glad for, at makedonerne tog ham til sig som landstræner, men hans hjerte banker for Kroatien.  Han siger:

Før eller siden måtte jeg tilbage til det land, hvor jeg blev født. Det land, hvor jeg har min familie, og i det land hvor jeg startede, udviklede og etablerede mig som håndboldtræner og har gennemført nogle af verdens største succeser. Mit andet hjemland Makedonien hilste og accepterede mig som landstræner, men jeg valgte Kroatien – mit fødested, mit hjemland…”

Lino Cervar erstatter således den tidligere kroatiske landstræner, Zejlko Babic, der trådte tilbage efter VM i januar.