Håndbold Nyheder

Dansker skifter til svensk ligaklub

Den bare 20-årig danske Ida Mikkelsen, som i denne sæson har spillet for Skanderborg, har fundet sig en ny klub.

Den 20-årig bagspiller har nemlig indgået en aftale med den svenske klub Skara HF, som hun skifter til med øjeblikkelig virkning. Ida Mikkelsen har sat sin signatur på en aftale for resten af sæsonen og kan allerede komme i kamp den 29. december, hvor Skara møder Sävehof.

“For mig var det afgørende, at jeg komme til en klub og et hold, hvor jeg kan se mig selv udvikle mig, som en håndboldspiller og at have en rolle på holdet, hvor jeg kan bruge mine kvaliteter på og uden for banen. Skara kan forvente at få en spiller, der vil gøre alt for at rykke holdet højere op i tabellen og som altid giver hundrede procent træning og kamp, siger Ida Mikkelsen til laget.se.

Ida Mikkelsen, der har spillet 9 kampe for Skanderborg i denne sæson, har også repræsenteret Ringkøbing Håndbold og TTH Holstebro.

Foto: Peter Josephsen

Foto: Peter Josephsen