Håndbold Nyheder

Eksklusivt: Grigel sætter ord på sit skifte

Lotte Grigel blev mandag præsenteret som ny spiller i den ungarske klub Debrecen. I de kommende to år skal Lotte Grigel altså tørne ud for den ungarske klub, og hun ser frem til at komme til byen Debrecen og prøve kræfter med den ungarske liga. Lotte Grigel fortæller til Europamester:

“Jeg synes, den ungarske liga er rigtig spændende, og jeg tror det bliver fedt at prøve kræfter med den. Det er et spændende hold, og jeg tror, jeg vil få rigtig meget ud af opholdet. Derudover kunne jeg mærke, at jeg ikke var færdig med udlandet, da jeg synes, det er spændende at få en masse kulturelle oplevelser med i kufferten. Rent håndboldmæssigt tror jeg det bliver helt kanon, og derudover er Debrecen en universitetsby, som jeg har hørt skulle være ganske hyggelig.”

Selvom 25-årig Lotte Grigel har haft flere gode tilbud på hånden, så var det altså Debrecen, hun fandt mest interessant.

“Jeg kan fortælle, at det var en svær proces at finde ud af, hvilken klub jeg skulle spille i næste sæson, da jeg synes, der var mange gode muligheder. Sammen med min kæreste gik vi dem alle igennem og fandt ud af, at det her var virkelig fedt. Det er altid lidt nervepirrende, når du skal beslutte hvordan din fremtid skal se ud og kaste dig ud i nye eventyr, men som altid gik jeg med min mavefornemmelse ,og den stoler jeg ret meget på,”  fortæller Grigel, som desuden havde muligheden for at vende hjem til dansk håndbold. Hun siger:

Ja, det havde jeg. Jeg var meget tæt på, fordi jeg synes, der er nogle meget interessante projekter igang. Men det bliver måske på et andet tidspunkt.”

Lotte Grigel valgte at fortsætte i udlandet, og det har hun også en forklaring på:

“Der er et par grunde til, at beslutningen om udlandet blev truffet. At rammerne for holdet er gode, og at der håndboldmæssigt er ambitioner, var meget vigtigt for mig. Det kan man også finde hjemme i Danmark, men jeg synes, det er fedt at opleve andre måder at gøre tingene på, end vi måske nødvendigvis er vant til. Det kan jeg også mærke har modnet mig meget udenfor banen. Herudover ville jeg gerne opleve en anden liga.”

Selvom skiftet til Ungarn på mange måder er interessant, så er der en ting. som hun endnu ikke har helt på plads. Klubbens målsætning:

“Det ved jeg ikke helt endnu. Vi har ikke snakket om alt endnu,” griner Lotte Grigel.

Lotte Grigel Photo Credit: Allan Jensen/EVENTMEDIA.