Håndbold Nyheder

Lars Frederiksen: “Det var en hård omgang”

En dramatisk kamp onsdag aften mellem Team Esbjerg og Odense Håndbold endte med en sejr på 22 – 21 til Odense. Esbjerg er nu  fare for at misse den forventede slutspilsplads.

Ifølge Team Esbjergs hjemmeside kunne de ligeså godt have trukket det længste strå, men et hav af brændte chancer var bl.a. årsagen til, at det ikke skete. Cheftræner Lars Frederiksen siger til hjemmesiden:

“Det var en hård omgang at tabe en kamp, som, vi føler, vi lige så godt kunne have vundet. Efter et første kvarter i højt tempo og med føring til Odense vendte kampen. Vi stod i resten af halvlegen godt i forsvaret og tog teten. Efter pausen fik vi svært ved at score på Chana Masson…”

Han erkender, at det mentale er hovedårsagen til de manglende resultater for holdet. Han udtaler:

“I de tre seneste udekampe har vi tabt i de sidste minutter til Viborg, FC Midtjylland og nu Odense. Det er det mentale, der mangler.”

Team Esbjerg spiller mod Skanderborg Håndbold og TTH Holstebro i de sidste par kampe. For at komme med i slutspillet er holdet afhængigt af, at Odense Håndbold og Silkeborg-Voel KFUM ikke får ret mange point, men de to hold mødes også indbyrdes.