Håndbold Nyheder

Europamester.dk på vej med stor norsk satsning

Gennem det seneste år er vi gentagende gange blevet opfordret til at lave en norsk version af europamester, men tidspunktet har ikke været rigtigt, for skulle vi gøre det skulle det være 100% og et site på samme niveau som europamester.dk.

Hele setuppet omkring europamester.dk kører dog så godt nu, at vi er 100% klar til at kaste os over projektet.

Derfor søger vi:

  • 3-4 norske skribenter, der er tale om en lønnet tjans til ca. 100 DKK i timen.

Opgaven bliver at skrive nyheder på det norske site, og man kommer til at indgå i det kæmpe team vi har på europamester.

Når man læser de mange nyheder vi skriver hver dag ved man ikke hvor et stort et arbejde der ligger bag, og hvor meget kommunikation og planlægning vi har dagen i igennem i vores interne chat.

Men for at vi kan drive sitet på det her niveau har vi et kæmpe netværk af kontakter der tipper os med historier og skribenter med mange forskellige roller.

Det team bruger vi selvfølgelig også på det norske site og man kommer til at indgå i et rigtigt spændende miljø med godt humør og en masse håndboldsnak.

Så skriv til os på info@europamester.dk hvis man ønsker at være med eller kontakt os via kontaktformularen som man finder HER.

Vi vil også rigtigt gerne opfordre vores norske brugere til at dele dette opslag i det norske håndboldmiljø, for vi går kun i luften med et norsk site hvis vi har det rigtige team bag.

Dansk norsk kærlighed 🙂 Foto: Eventmedia