Håndbold Nyheder

Favoritsejre til HIK og Rødovre

HIK og Rødovre fortsætter kapløbet om den direkte oprykning til damernes 1.Division.

Rødovre tog hjemme i mod Furesø. Det omvendte opgør endte med en pointdeler, så der var derfor lagt op til et spændende opgør i Rødovre stadionhallen.
Kampens indledning var relativ lige, hvor de undertippede gæster fulgte godt med. Hen mod slutningen af halvlegen fik Rødovre oparbejdet en 3-målsføring, 14-11 som også var pausestillingen.

I 2.halvleg praktiserede Rødovre 7 mod 6. Og det knækkede gæsterne. Midtvejs var føringen øget til 7 mål, og kampen var her afgjort. 7-målsføringen blev holdt og sejen blev på 29-22.

I Bavnehøj Arena tog Ajax i mod det suveræne førerhold, HIK. Hellerup klubben vandt det omvendte opgør med 33-22. Men med en skadet, Helene Elver øjnede Ajax chancen for en sejr.
Indledningen var dog også tæt, og efter små 10 minutter var stillingen 3-2 til HIK. Kampens indledning bar stor præg af mange tekniske fejl og flotte redninger.
Herfra fik HIK dog fat og fik sat afgørende afstand til hjemmeholdet. Ved pausen var gæsterne foran 12-5.

Hjemmeholdet fik en god start på 2.halvleg og fik reduceret til 10-14. Men tættere på kom ajax aldrig og HIK kunne tage hjem med en sikker sejr på 23-14.

Med sejrene indtager HIK stadig 1.pladsen med 28 point, mens Rødovre fortsat er på 2.pladsen med 23 point – dog med en kamp i hånden. D. 25 februar mødes begge hold i en meget afgørende kamp, hvor HIK kan sikre sig oprykningen med en sejr, mens en Rødovre sejr vil skabe spænding i toppen af rækken.