Håndbold Nyheder

FIF tilbage i 1.Division

FIF (tidligere FCK Håndbold) er efter et par års fravær, tilbage i herrernes 1.Division. Københavnerne har været helt suveræne i sæsonen, og oprykningen kom i hus efter endnu en sejr.

19 kampe, 19 sejre. Det var status for FIF’s herre i 2.Division Øst. Klubben fra Frederiksberg som tidligere hed FCK Håndbold har igennem flere sæsoner haft ambitionerne og målsætning om tilbagevenden til 1.Division. I år skulle det være, og med sejren i sidste uge i Næstved havde FIF,  6 matchbolde, og oprykningen kom i hus i første forsøg, hjemme på Frederiksberg da Hvidovre blev besejret.

Hjemmeholdet havde kampen igennem stor kontrol. I en propfyldt frb.hal kunne de mange fremmødte se hjemmeholdet komme godt fra start, 7-2 efter 10 minutter. Hjemmeholdet fortsatte det enorme pres på de undertippede gæster, allerede ved pausen havde hjemmeholdet en solid føring.

Fra 2.halvlegsstart fortsatte hjemmeholdet det suveræne spil. Hjemmeholdet fik oparbejdet en 10-målsføring midtvejs i halvlegen, og den blev udbygget til en 16-målsføring. I sidste ende kunne hjemmeholdet køre en sikker sejr hjem på 32-16.

Med sejren er FIF nu oppe på 20 sejre i lige så mange kampe. Nærmeste forfølgere, IF Stadion har 10 point op til FIF, med 5 kampe igen, dog er FIF bedst indbyrdes og derfor er oprykningen en realitet.