Verner Sørensen

Flot holdindsats sikrede Silkeborg Voels 2 div. damer sejren

Søndag eftermiddag gæstede Voel Søndermarken IK (SIK) i Viborg

Normalt er Voel ikke forvent med sejre i Liseborg hallen, men i søndags var Voel det bedste hold.

Begge hold kommer godt fra start og fulgtes pænt ad igennem første halvleg. Dog har Voel ikke rigtig held med afslutningerne i perioder af halvlegen, der bliver skudt alt for meget på træværket. Til gengæld står Voel godt i forsvaret og stresser SIK en del. SIK gik op i en mandsopdækning i de sidste 5 min. af halvlegen. Det tog lige Voel nogle angreb af få sat nogle nye ting i sving. Resultatet ved pausen var 10 - 9

Anden halvleg starter med at SIK forsætter sin mandsopdækning, men efter et par minutter har Voel styr på denne og så tager Voel virkelig fat. Næsten alt lykkes og fra tilskuerpladserne var det en fryd at se hvordan holdet kæmpede for hinanden. SIK trækker to udvisninger næsten lige efter hinanden og det udnytter Voel knivskarpt. Efter at have været 4 min. i overtal viser mål tavlen et forspring til Voel på 5 mål. SIK sloges for at komme tilbage i kampen, men der var rigtig mange tekniske fejl og dem straffede Voel super flot. Med 10 min. igen ville dommerne lige skabe lidt spænding. Voel fik en underlig to minutters udvisning, ja spilleren havde ikke en advarsel så det var lige lidt overreageret set med mine øjne. Voel fumler lidt med bolden og SIK rykker tættere på. I kampens døende sekunder får Voels streg, Sandra Haugaard et kontra løb. Hun bliver noget hårdhændet løbet ned bagfra af en SIK spiller. Denne indkassere korrekt en 2 min. udvisning og Sandra scorede et flot mål til slut resultatet 21 - 23

Det var fantastisk at se holdet kæmpe for hinanden. Forsvaret slog igen og igen angrebene tilbage, der blev snakke og løbet for hinanden så det en fryd af se. I anden halv især viste angrebet fantastisk overblik, piger troede så meget på at det kunne lades sig gøre og de kæmpede rigtig flot. Jeg tror at det er kampe som denne der virkelig lære spillerne noget om vigtigheden af holdspillet. Der er tre spillere der skal fremhæves lidt mere end resten af dette fantastiske kæmpende hold. Det er Sandra Haugaard på stregen og Nanna Georgi på bakken. De lavede begge flere lækre detalje, men dagens fighter "pokal" skal gå til Agnes Munch som igen og igen hamrede bolden i netmaskerne hos SIK. Fantastisk flot fight. Tak til hele holdet for en meget seværdig kamp med et dejligt slutresultat.

Vurdering af hal: 3* (lys og brugbar)

Vurdering af dommere: 3* (godkendt indsats)

Vurdering af publikum: 1* (vi var alt for få der så denne flotte kamp)