Håndbold Nyheder

Fransk legende fortsætter på landsholdet

I et interview med den franske håndboldhjemmeside Handzone.net fortæller den 35-årige franske landsholdsspiller, Michaël Guigou, at han langt fra er færdig med det franske landshold. Efter det franske VM-guld på hjemmebane har mange spekuleret på, om flere af de aldrende stjerner stopper på landsholdet. Michaël Guigou udelukker nu, at han overvejer et landsholdsstop. Han udtaler:

Jeg vil fortsætte med det franske landshold, så længe jeg er fit. Jeg kan ikke sætte en grænse, det kan være for et par måneder eller længere.”

Michaël Guigou debuterede på det franske landshold i 2002 mod Japan og har siden spillet 237 kampe og scoret 845 mål. Han udtaler desuden:

“Jeg indser, at jeg stadig nyder at spille. Pensionering ville ikke være logisk. for jeg er fysisk og mentalt på toppen, så jeg har besluttet at fortsætte, og se hvad der sker.

Michaël Guigou har en længere kontrakt med den franske topklub Montpellier HB. Han har spillet der alle sine seniorår og har kontrakt frem til 2021.