Håndbold Nyheder

Fredericia på rov i Tønder

1. divisionsklubben Fredericia HK har hentet en markant forstærkning til den kommende sæson.

De har nemlig sikret sig stregspilleren Jimmi Elmgaard som kommer til fra ligaklubben TM Tønder. Fredericia HK har altså endnu engang hentet spillere ind i forsøget på at vende tilbage til den bedste række i Danmark.

Jeg glæder mig virkelig til at spille i Fredericia. Jeg har altid nydt at komme i klubben, følge den og ved, at det er en traditionsklub, der vil fremad. Jeg synes, at klubben har en spændende plan for fremtiden, og at jeg kunne blive en del af denne, gør mig stolt. Jeg har været utrolig glad for at spille i TM Tønder, men jeg ser frem til at fortsætte mit håndboldeventyr i Fredericia Håndboldklub”, siger Jimmi Elmgaard til fhk.dk.

Jimmi Elmgaard skal erstatte Anders Munch, som har valgt at stoppe efter denne sæson, pga arbejdsmæssige årsager.