abd

gårsdagens kampe i Tyskland

HSG Blomberg-Lippe - HC Leipzig 22-29 (10-13)

HC Leipzig kunne i går fejre en sikker udesejr mod Blomberg-Lippe og er såmed stadig ubesejret. Selv om HCL var uden storprofilen Maura Visser og fløjen Debbie Bont trak favoritterne allerede fra starten fra til en seks-måls føring. Hen mod pausen formåede Blomberg dog til at reducere til stillingen 10-13.

Efter pausen kunne gæsterne så igen trække fra, fordi Blomberg simpelthen gjorde for mange fejl. Selv om hjemmeholdet ind i mellem fik reduceret til kun at være bagud med to, blev det til sidst til en sikker sejr på 29-22 til HC Leipzig.

topscorer HSG: Denise Großheim 5.
topscorer HCL: Susann Müller 10 (3).
Buxtehuder SV - Thüringer HC 27-27 (15-13)

Buxtehude og mestrene fra Thüringer HC mødtes i går til topkampen. Først i de sidste sekunder lykkedes THC at score til 27-27 slutsresultatet efter at mestrene havde været bagud i det meste af kampen.
Fra starten havde Buxtehude styr på kampen og gæsterne havde især problemer med at få fat i hjemmeholdets offensive. Desuden stod BSV-keeper Antje Lenz en fin kamp og gjorde det svært for THC. Til pausen var Buxtehude så foran med 15-13.

I anden halvleg var det igen Buxtehude, som kom bedst fra start. Efter fem minutter gik hjemmeholdet foran med seks mål. THC gjorde simpelthen for mange fejl i forsvaret, mens Buxtehude stod rigtig stærkt i defensiven. Med kun fem minutter tilbage, så det ud som om THC ville tabe de første to point. Buxtehude var foran med to, men så lykkedes THC faktisk at udligne i det sidste minut. Nadgornaja og Snelder fik scoret kampens sidste to mål til 27-27 slutsresultatet og reddede såmed et point til mestrene, mens det må føles som et nederlag for Buxtehude.

topscorer BSV: Lone Fischer 11.
topscorer THC: Nadja Nadgornaja 9.
VfL Oldenburg - TuS Metzingen 28-21 (14-10)

Oldenburg kom til en sikker sejr i sæsonens første hjemmekamp. Ganske vist var kampen lige i det første kvarter, men så fik hjemmeholdet efterhånden styr på modstanderen. Til pausen var Oldenburg foran med 14-10 og i anden halvleg var sejren så aldrig i fare.

topscorer VfL: Laura van der Heijden 7.
topscorer TuS: Shenia Minevskaja 12 (7).
DJK/MJC Trier - Bayer Leverkusen 27-28 (12-14)

topscorer Trier: Natalie Adeberg 9 (3).
topscorer Bayer: Marlene Zapf 8.
Frisch Auf Göppingen - VL Koblenz/Weibern 37-20 (19-9)

topscorer FAG: Alena Vojtiskova 9.
topscorer VL: Matilda Atanasoska 5 (3), Hildur Thorgeirsdottir 4, Prudence Kinlend 4.
SG BBM Bietigheim - HSG Bensheim/Auerbach 23-21 (14-11)

topscorer SG: Julia Behnke 7, Barbara Bagocsi 5 (1).