Håndbold Nyheder

God lodtrækning til kvindernes U19-EM

Fra DHF:

DET EUROPÆISKE HÅNDBOLDFORBUND, EHF, HAR NETOP TRUKKET LOD TIL SOMMERENS U19-EM I SLOVENIEN, HVOR DANMARK FIK EN GOD LODTRÆKNING.

Der blev her til eftermiddag trukket lod til kvindernes U19-EM i Celje, Slovenien, til sommer. Turneringen løber af stablen 27. juli-6. august, og Danmark havnede i pulje med værterne fra Slovenien samt Portugal og Montenegro. En lodtrækning U19-landstræner Heiner Eriksen betegner som rigtig god:

“Da jeg så seedningen, og de 16 hold der er med til slutrunden, så kunne jeg godt se nogle rigtig stærke puljer. Jeg synes, vi fik en rigtig god pulje, og det glæder mig meget, at vi fik værtsnationen. Det er altid sjovt, fordi det er der, tilskuerne er. Den eneste ubekendte er Montenegro, der med denne årgang tidligere har spillet med dem, der er et år ældre og har gjort det rigtig godt der. De er nu nede på alderssvarende årgang, og det bliver spændende at se, hvad de kommer med. Hvis jeg skal se lidt længere frem, så ser det også på papiret ud til, at den anden turneringshalvdel er stærkere, end den vi er havnet. Så alt i alt en rigtig fornuftig lodtrækning. Der kan dog ske rigtig meget på alle hold inden, mesterskabet går i gang, så det bliver nemmere at komme med en analyse, når vi er tættere på,” siger Heine Eriksen.

Som noget nyt har Danmark lagt to kampe ind i den årlige sommerlejr og møder her Holland i to testkampe som første forberedelse til EM-slutrunden.

Der blev trukket lod til i alt fire puljer á fire hold. Se hele lodtrækningen HER