Håndbold Nyheder

Graviditetssagen: Ligaklubberne mødes for at diskutere løsninger

Samtlige ligaklubber i den danske dameliga mødes for at diskutere det netop meget aktuelle emne, som omhandler gravide kvindelige ligaspillere, og hvad man netop gør ved disse situationer. 

Når en ligaspiller bliver gravid, betyder det for håndboldklubben en lang periode uden en af deres spillere, uden mulighed for at hente en erstatning ind. Netop dette emne bliver heftigt diskuteret blandt ligaklubberne i tiden.

Et af foreslagene som klubberne har drøftet, er at de sygedagpenge som klubben får stillet til rådighed, skal kunne bruges til at hente en ny spiller til klubben – hvilket i dag ikke er en mulighed.

– Vi er løsningsorienteret, og det er derfor, der er så mange klubber, der byder ind med, hvad mulighederne er. Det betyder, at vi sætter os ned og kigger på, hvad der er af løsningsmuligheder. Hvor det ender, ved jeg ikke, siger Jens Jørgen Andersen, direktør i Randers HK til TV2 Sporten.

Hvor hele problemstillingen ender, er der ingen der endnu kan svare på, men følg med her på Europamester, så vil vi holde jer opdaterede.