Håndbold Nyheder

Hadsten SK: “Kravet er simpelt: 2 point!”

Optaktsmeddelelse:

Så går turen endnu en gang til Sjælland, og denne gang er det hæderkronede Virum Sorgenfri, der byder indenfor til håndboldfest i de yderst legendariske rammer lidt nord for København.

Virum har haft det svært i indeværende sæson, og da klubben samtidig har valgt at trække holdet til den kommende sæson, synes der ikke meget engagement at være tilbage. MEN DET ER DER!

Virum er en stolt klub med stolte traditioner, og tro mig, både pigerne og folkene omkring holdet vil slutte af på bedst mulige vis, og det er ikke med en direkte nedrykning. Derfor skal de til at tanke point til kontoen, og jeg tænker at de har rettet sigtekornet ganske fint ind på os…

Derfor skal vi gå ind til kampen med 110 % fokus, spille med disciplin, og holde os til vores aftaler, og ikke lige forfalde til at tro, at man selv lige skal afgøre tingene i dag. Nej vi skal spille som det hold vi er. Gøre hinanden gode, hjælpe hinanden i defensiven, og ellers bare knokle som vi plejer. Kravet er simpelt: 2 point!

Det spidser til i toppen af rækken. Ajax skal dumme sig ualmindeligt meget hvis de ikke skal tage 1. pladsen og den direkte oprykning. Herefter er det os selv, SønderjyskE, Roskilde og Fredericia, der kæmper en indædt kamp om de to placeringer, der giver oprykningskampe til Ligaen. Og det kræver sejre!

Fanklubben tager denne gang turen sammen med os, og vi er yderst taknemmelige for den opbakning de altid viser, og vi vil gøre alt for at gengælde jeres evige støtte. Så smut gerne i Virum-hallerne søndag eftermiddag – fanklubben er dem i blå trøjer, der larmer mest inde i hallen, og det er bare pisse fedt!

Kent Ballegaard, cheftræner

Billedresultat for kent ballegaard hadsten