Håndbold Nyheder

Hadsten SK på pointjagt i Nordjylland

Optaktsmeddelelse:

Fredag aften skal vi på pointjagt i det nordjyske, hvor værterne fra EH tager imod.

Sæsonen har været noget turbulent for det nordjyske mandskab, der er i gang med deres 3. træner i sædet i indeværende sæson. Men Morten Holmen synes at have fået styr på tropperne og pointhøsten er opadgående. Det gør at værterne er placeret nogenlunde trygt midt i rækken, men dog kun 2 point fra nedrykningsspillet og 3 point fra den direkte nedrykning. Derfor vil de naturligvis kæmpe med næb og klør for at tage de to point i dag, så der er mere substans i Liga-snakken i limfjordsbyen. Der er flere spændende profiler på EH’s mandskab, og flere ganske unge. Stjernen over dem alle er naturligvis Kristina Bille, der er garant for mange scoringer.

Vi har bragt os i en situation, der gør at alle point er vigtige i kampen om at hænge fast i top 3, og derfor er kravet klar – vi skal vinde! Vi har recepten klar, og den skal “bare” føres ud i livet. Alle spillere er super motiveret, vi træner godt, vi lærer af udfordringerne, og nyder bare, at vi i år er med til at præge 1. division.

Nu skal arbejdshandskerne smøges på endnu en gang, og så vil vi kæmpe det bedste vi har lært, for at tilføre vores konto yderligere to point. Vi glæder os til at spille i en fed kulisse i Nørresundby, hvor vi ved at vores fanklub vil gøre sit til at sejre på lægterne. Så gør dem selskab og find et sæde fredag aften i Aalborg – vi garanterer masser af fight, og meget gerne krydret med to point.

Kent Ballegaard, cheftræner

EH Aalborg – Hadsten SK Fredag d. 17/2 kl. 19.00 i Nørresundby Idrætscenter

Hadsten SK mod Lyngby