Håndbold Nyheder

Hagman drømmer om spilletid mod Polen

I dag rejser det svenske landshold til Polen, hvor viceeuropamestrene fra 2010 på lørdag skal forsøge at indhente Polens 23-26 føring fra den første kamp.

Håndbold er stort i Sverige og hvis man har fulgt de bedste blogs (se bla HER) har der været flere bud på, hvad der egentlig gik galt for Sverige.

Alt for sen udskiftning af Cecilie Grubstrøm med Jannike Nordström, Grubstrøm ramte aldrig dagen men blev først skiftet ved pausen. Ulrika Ågren som iflg. sin egen twitter var helt frisk og på toppen, kom aldrig på banen og brugen af Jamina Roberts på venstre back og den manglende samtidige brug af Johanna Ahlm og Isabella Gulden er vist nogle af de i bagklogskabens ofte meget klare lys største årsager til at den første kamp gik som den gjorde.

Set herfra Danmark af virker det som om svenskerne glemmer at Polen faktisk har et ganske godt landshold og det endda selvom man mod Sverige stillede op uden både den tidligere hhv. TTH spiller Iwona Niedzwiedz samt Leipzigs Karolina Szwed. Polen slog Tyskland ret klart i optakten til playoff, så de svenske spillere var i al fald advaret.
Sverige harr ligesom Danmark et landshold, hvor man sværger til 6-0 og den slags hold, har det med at få det svært når modstanderne tyrer boldene ind ude fra 8-9 meter.

Svenskerne har i Nathalie Hagman og Louise Sand nogle fløje som på hver deres måde, allerede er blandt Europas bedste, men ingen af dem scorede i den første kamp, faktisk kom Hagman som er på vej tilbage efter en korsbåndsskade slet ikke på banen i den første kamp, hvor Fogelstrøm spillede 60 minutter på den svenske højre kant med en afslutning og nul scoringer til følge

Sveriges radio har på linket HER et (audio) interview med Hagman fra før den første kamp mod Polen, mon ikke hun kan se frem til spilletid på lørdag !!

og om kampen på lørdag – Anette Andersson ser på sin blog frem mod kampen i Polen