Håndbold Nyheder

Hagman vil sikre medaljer til NFH

Nathalie Hagman skifter efter denne sæson NFH ud med den rumænske storklub CSM Bucuresti.

Men selvom Hagman i den kommende sæson skal spille for en af de største klubber i verden. Så vil hun slutte godt af i NFH. Hun håber på at kunne være med til at sikre klubben deres første DM-medaljer.

“Vi har stadig chancen for at vinde medaljer og det danske mesterskab, og det er fortsat mit fulde fokus resten af sæsonen. Lige nu handler det udelukkende om at jeg sammen med resten af holdet vil gøre mit allerbedste for at sikre de første DM medaljer nogensinde til klubben,” skriver Hagman på sin facebook side og hun forklarer også om årsagen til at hun har valgt at skrifte til den rumænske storklub.

“Fra næste sæson skal jeg spille i CSM Bucuresti i Rumænien.Det er en af de allerstørste klubber i Europæisk håndbold – ja i hele verden, og jeg ser frem til at tage det næste store skridt i min karriere. Jeg har vundet EHF Cuppen, og drømmer om at vinde Champions League sammen med resten af CSM holdet i næste sæson.”

Den svenske landholdsspiller udelukker heller ikke at hun en dag kunne vende tilbage til Danmark og dansk håndbold.

“Nu siger jeg farvel efter denne sæson – men det kan måske også være et “på gensyn”, for jeg elsker at være i Danmark og spille håndbold.”

Nathalie Hagman har underskrevet en aftale for de kommende to sæsoner med CSM Bucuresti.

Nathalie Hagman (#4), Nykøbing F. Håndboldklub. Kamp i Primo Tours Ligaen 2016-2017 mellem Nykøbing F. Håndboldklub og Odense Håndbold i Scandlines Arena, Nykøbing Falster, Danmark, den 25.01.2017. Photo Credit: Søren T. Larsen/EVENTMEDIA.