Håndbold Nyheder

Håndboldfødselsdage – 12. Juni

Signe Sjølund Pedersen

Årets Talent i Dansk Håndbold anno 2011 Signe Sjølund Pedersen fylder 22 år i dag.

Signe er blevet kaldt det største talent i dansk håndbold siden Anja Andersen og hun var da heller ikke ret gammel da de første rygter om et helt usædvanligt talent fra Roskilde begyndte at florere i håndboldmiljøet.

Og Signe var virkelig god, som en forholdsvis anderkendt u-træner skrev en gang om Signe “Bojana Popovic kan umuligt have været ligeså god da hun var 13-14 år”.

Desværre var Gud i et helt urimeligt drilagtigt hunør den dag Signe blev undfanget for nok fik hun en af de største sportstalenter i vuggegave, men hun fik samtidig en muskulatur som åbenbart slet ikke var bygget til de meget store belastninger, der følger med dagens elitehåndbold.

Resultatet blev at Signe akkurat nåede at føre hvad der reelt var et dansk 2. hold til guld ved ungdoms OL i Singapore i 2010, hun nåede at blive udtaget sin første A landskamp, men kom vist aldrig til at spille den, hun var som U16 spiller med til at vinde U18 DM med GOG og havde både repræsenteret Roskilde og Aalborg DH i ligaen, da hun sidste sommer fik ophævet sin kontrakt med Aalborg DH, Signe orkede ikke at blive ved med kæmpe en umulig kamp op af bakke for at komme tilbage.

Signe bor så vidt vides i dag i Holland, hvor hendes kæreste er professionel fodboldspiller. Håndbolden, det vil sikkert altid give et stik i hjertet på Signe, når hun tænker på håndbold, men heldigvis er der også mange gode minder som feks den her OL finale

Tillykke Signe

Sabina Kristine Rasmussen

Tidligere U 18 Verdensmester og dobbelt europamester Sabina Kristine Rasmussen fylder 25 år i dag – som tiden går.

Sabina var med en enkelt undtagelse med i samtlige kampe som det gamle årganh 88-89 landshold spillede, hun var med til alle slutrunder fra ungdoms OL i Italien i 2005 til det sluttede med sølvmedaljerne ved U VM i Makedonien i 2008 var hun et sikkert valg i Heine Eriksens trup.

Sabina fik aldrig den store seniorkarriere, hun blev senior mens der stadig var så mange udlændinge i den danske liga, at det var næsten umuligt for et ungt talent at få spilletid og blev så mor i en ung alder og det kostede jo også en lang pause.

Sabina spillede hele sin ungdomskarriere i Horsens og var med helt til holdet rykkede ned, hun spillede en kort periode i Silkeborg Voel og har efter hun er blevet mor spillet nogle enkelte kampe for KIF Vejen, men ellers er Sabina vist mest hyggespiller

Katrine Poulsen

Katrine Poulsen fra Team Vesthimmerland fylder 22 år i dag.

Katrine spillede hele sin ungdomskarriere i Aalborg DH og har også spillet en håndfuld ligakampe for Aalborg DH, Katrine var som ungdomsspiller med til at dominere U ligaerne op gennem årene, hun er stadig en rigtig dygtig spiller som har valgt at spille på lidt lavere niveau og fuld respekt for det