Håndbold Nyheder

HCO forlænger med forsvarsspecialister!

Det er med stor glæde at HC  Odense i dag kan offentliggøre, at klubben forlænger med både Maj Tornøe  Johansen og Helle Nørgaard.

Med en tilgang af nye og unge talenter til næste sæsons hold, har det været afgørende også at tilføre holdet noget erfaring og rutine. Det har både Maj Tornøe Johansen og Helle Nørgaard, og de bliver bærende spillere, som de unge talenter både kan lære af og læne sig op ad. Begge
spillere har tegnet en 1-årig kontrakt med HC Odense.

Vi er rigtigt glade for at Maj og Helle har valgt at fortsætte karrieren i HC Odense. Deres erfaring og rutine er vigtig for holdet og de to spillere vil især i forsvarspillet få helt centrale roller i den kommende sæson,” udtaler Arne Buch.

Maj udtaler følgende om forlængelsen:
”Jeg er rigtig glad for at blive i HC Odense. Odense er min klub og jeg er glad for at jeg skal være med til at kæmpe for ligahåndbold på Fyn i næste sæson også. Jeg tror på, at vi kommer til at skabe bedre resultater, da der er sket en del ændringer, og det glæder jeg mig til at være en del af.”

Dette bakkes op af Helle:
Det er et rigtigt spændende projekt omkring HC Odense, og jeg tror
på at vi kommer til at klare os godt i den kommende sæson. Det er et ungt og spændende hold, og jeg glæder mig til at kunne bidrage med min erfaring og rutine.”

Fakta:
Navn: Maj Tornøe Johansen
Fødselsdato:
09-11-1987
Tidligere klubber: DHG, Odense HF & Slagelse FH


Fakta:
Navn: Helle Nørgaard
Fødselsdato: 17-04-1979
Tidligere
klubber: OH77, Odense HF, IF Stjernen