Håndbold Nyheder

Heine Eriksen: “Vi kan samle et slagkraftigt hold”

I denne uge kom det frem, at den nuværende U19-lanstræner Heine Eriksen bliver den nye cheftræner i Aarhus United. Århus Stiftstidende skriver i dag, at den kommende træner arbejder i døgndrift for at få stablet et slagkraftigt hold sammen. Heine Eriksen fortæller til avisen, at det har været vigtigt for ham, at der ser ud til at være god økonomi bag holdet. Desuden har det været vigtigt for ham, at der er udsigt til at samle et slagkraftigt hold. Han er ganske optimistisk i forhold til begge dele. Han udtaler:

Det andet er, at jeg gennem de seneste uger har kunne se på spillermarkedet, at det godt kan lade sig gøre at stable et slagkraftigt mandskab på benene, der kan spille med i ligaen.”

Heine Eriksen har været i kontakt med flere agenter og spillere rundt omkring i Danmark, og flere unge talenter har været positive omkring klubben. Heine Eriksen siger, at de unge spillere, som hentes til klubben, ikke bliver hentet for at sidde på bænken. Han siger:

Alternativet for mange af dem er de etablerede klubber, hvor der mange gange er ældre og etablerede spillere, som har været der i mange år. Her vil der være plads fra start. Vi henter jo ikke spillere til klubben for at placere dem på bænken. Det har vi simpelthen ikke økonomien til at gøre.”

Tanken for Aarhus United er, at hente talenter, som kan være i klubben i mindst to – tre år og udvikle sig. Den store udfordring lige nu er dog, at få en godkendelse fra Dansk Håndbold Forbund i forhold til at tegne kontrakter.