Håndbold Nyheder

Henrik Storm undrer sig

Henrik Storm Pedersen undrer sig over at TM Tønder har hentet to nye fløje.

TM Tønder har de seneste dage sendt 2 pressemeddelelser ud. Først hentede klubben den talentfulde venstrefløj Jesper Redlefsen hjem til Tønder (læs mere her) og så hentede man Kristian Klitgaard hjem (læs mere her), begge med en fortid i Tønder.

Henrik Storm Pedersen har de seneste sæsoner været førstevalg på pladsen, med skiftende partnere, men nu ser det ud til at den 31 årige fløjspiller med fortid i Ribe og SønderjyskE får noget længere til spilletid, hvis han vælger at fuldføre sin kontrakt, der også gælder for næste sæson.

– Jeg må nok sige, jeg er overrasket over at klubben henter 2 nye venstre fløje. Jeg er bevidst om at jeg ikke har spillet nogen stor sæson, men klubben har ikke advaret mig om, at det her skulle ske. Jeg skal vel have en snak med klubben, siger Storm til Der nordschleswiger og fortæller at han vil blive og kæmpe for spilletiden.

Rent statistisk har Henrik Storm scoret 16 mål i 16 kampe. 7 gange er han gået fra banen uden at score. De sidste 5 kampe er det blevet til 3 mål, alle scoret i Århus den 17.december.