Håndbold Nyheder

Isabelle Gulldén: “Jeg elsker det her og ønsker ikke at skifte klub”

Rygterne har svirret frem og tilbage på det seneste, men nu bekræfter den svenske landsholdsspiller Isabelle Gulldén, at hun ønsker at forlænge sin kontrakt med de forsvarende Champions League-vindere fra rumænske CSM Bucuresti.

“Der er ikke noget underskrevet underskrevet endnu, men vi vil se. Jeg elsker det her og ønsker ikke at skifte klub. Det bliver et meget interessant hold her næste år, så jeg tror, at det bliver en forlængelse.
Jeg kan virkelig godt lide det her. Jeg har spillet for to hold førend jeg kom til CSM og det er ikke altid let at skifte klub. Men alt ser godt ud på nuværende tidspunkt”, siger Isabelle Gulldén til rumænske Pro Sport.

Den svenske landsholdsspiller har spillet for den rumænske klub siden 2015, hvor hendes kontrakt udløb til sommer.

Isabelle Gulldén (Allan Jensen/EVENTMEDIA).