Håndbold Nyheder

Jakob Andreasen: “ikke umuligt at lykkes mod Team Esbjerg”

Silkeborg-Voel drager i aften til Blue Water Dokken, hvor de forsvarende danske mestre fra Team Esbjerg tager i mod.

Team Esbjerg tørster efter årets første sejr og for at revanchere sig over fadæsen i sidste runde, hvor det kun blev til et uafgjort resultat mod oprykkerne fra Skanderborg Håndbold.
For Silkeborg-Voels vedkommende startede 2017 langt bedre og de fik en overraskende storsejr i deres første kamp over Jan Pytlicks tropper fra Odense Håndbold.

Silkeborg-Voels cheftræner Jakob Andreasen forventer, at Team Esbjerg kommer buldrende og vil bevise, at de også godt kan spille uden deres gravide hollandske profil, Estavana Polman.

“Vi kommer til at møde en hel masse fysik i aften, og her er det vigtigt, at vi tør spille mod et så fysisk stærkt hold, og det så vil det blive altafgørende, at vi igen i aften formår at overholde vores aftaler og spille virkelig disciplineret. Vi skal spille mindst ligeså godt og vellykket, som vi gjorde i onsdags, men hvis vi gør det, så er det heller ikke umuligt at lykkes mod Team Esbjerg”, siger cheftræner Jakob Andreasen til klubbens hjemmeside.

Kampen spilles klokken 19.30 og bliver desuden vist direkte på TV2 Sport

Cheftræner Jakob Andreasen, Silkeborg-Voel. Kamp i Primo Tours Ligaen 2016-2017 mellem Silkeborg-Voel KFUM og Skanderborg Håndbold Damer i Jysk Arena, Silkeborg, Danmark, den 9.11.2016. Photo Credit: Allan Jensen/EVENTMEDIA.

Cheftræner Jakob Andreasen, Silkeborg-Voel. Photo Credit: Allan Jensen/EVENTMEDIA.