Håndbold Nyheder

Jakob Andreasen: “Vi er ligeglade med sjettepladsen lige nu”

Søndag eftermiddag vandt Silkeborg-Voel med 30 – 22 over Skanderborg Håndbold i kvindernes Primo Tours Liga. Silkeborg-Voel var gennem det meste af kampen overlegne, og der blev aldrig rigtig tvivl om, hvem der ville få en sejr i opgøret. Pigerne fra Silkeborg-Voel bragte sig derfor et skridt tættere på den eftertragtede slutspilsplads. Cheftræner Jakob Andreasen gør dog klart, at de er ligeglade med stillingen lige nu. Den stilling der tæller er den, som tabellen viser om tre uger. Han udtaler til Midtjyllands Avis:

“Vi er sådan set ligeglade med, at vi ligger på sjettepladsen nu. Vi vil gerne ligge på den om tre kampe. Man kan godt begynde at tælle lidt ned på antallet af kampe, men vi kigger egentlig lidt væk fra, hvem vi skal møde. Vi prøver bare på at holde skruen i vandet mod den næste modstander…”

Med sejren rykker Silkeborg-Voel en plads op i tabellen og fortrænger de forsvarende danske mestre fra Team Esbjerg til syvendepladsen. I næste kamp møder Silkeborg-Voel pigerne fra TTH Holstebro.

Sofie Bæk og Freja Cohrt (Søren T. Larsen/EVENTMEDIA).