Håndbold Nyheder

Jan Paulsen: “De andre har serveretten…”

Randers HH er for alvor i gang med at samle et slagkraftigt hold til næste sæson. I går kom det frem, at rutinerede Søren Haagen har skrevet under med klubben, og tidligere har de hentet den svenske stregspiller Alexander Morsten. Den kommende cheftræner, Jan Paulsen, påpeger, at der er stor signalværdi i at hente en spiller som Søren Haagen. Han bekymrer sig ikke om, at målmanden har rundet de 43 år. Jan Paulsen udtaler til Randers Amtsavis:

Det ser jeg ingen problemer i. Der er det specielle ved Søren, at han havde en tiårig periode, hvor han ikke spillede, så han er ikke slidt… Når vi henter en spiller som Søren Haagen, vidner det jo også at om, at det ikke er den laveste hylde, vi går efter.”

Jan Paulsen påpeger desuden, at Søren Haagen er en rigig holdspiller, som er god til at hjælpe de unge og støtte sin makker i målet.

Cheftræneren er ganske fortrøstningsfuld i forhold til at få samlet et slakraftgt hold til den kommende sæson. Han erkender dog at Randers HH nok ikke står forrest i køen,  når der skal samles nye underskrifter. Han siger:

Vi ved godt, at der er andre hold, der har serveretten, og så må vi vente på, at det bliver vores tur. Men vi er en klub, der vil fremad, og spillerne ved, at de kommer til et godt træningsmiljø. Det skal jeg nok garantere.”

Randers HH har desuden forlænget kontrakterne med Christian Olesen og Mathias Broløs.Randers Amtsavis skriver dog, at målmand Rasmus Bech sandsynligvis ikke fortsætter i klubben.