Håndbold Nyheder

Jan Paulsen: “Jeg brænder for at udvikle spillerne”

I går kunne Europamester berette, at Jan Paulsen bliver ny cheftræner i Randers HH. Efterfølgende sætter Randers Amtsavis fokus på den nye træner for byens bedste herrehold. Jan Paulsen udtaler til avisen, at han har haft nogle gode møder med klubben, og han kan mærke, at der er opbakning til hans ideer, ligesom der er mange folk som brænder for herrehåndbold i Randers. Den nye træner har en fornemmelse af, at der opbakning til at hente nogle spillere, som har potentiale og gerne vil udvikle sig. Han siger til avisen:

Vi kommer ikke til at hente spillere fra øverste hylde og måske heller ikke næstøverste hylde. Men klubben har tilkendegivet over for mig, at de er klar til at bakke op om projektet… Kunsten er jo at finde nogle spillere, som har et potentiale og gerne vil udvikle sig.”

Jan Paulsen håber selvfølgelig på, at holdet bliver i ligaen, men han flygter ikke fra klubben, hvis holdet skal spille i 1. division næste sæson. Han udtaler, at det er vigtigt for ham at være et sted, hor spillerne har lyst til at udvikle sig som håndboldspillere. Han siger:

“Men for mig er det lige så fedt at være et sted, hvor jeg kan være med til at flytte folk hver dag, og hvor spillerne brænder for at udvikle sig og blive bedre.”

Jan Paulsen har ikke fundet ud af, hvilke folk han ønsker at samarbejde med i træner-teamet-