Håndbold Nyheder

Jane Mejlvang: “Der er rigtig fint humør”

Der er lagt op til drama, når Hadsten og Ringkøbing om nogle timer mødes for at finde ud af, hvem der skal have billetten til næste års Primo Tours Liga. I Ringkøbing er de klar over, at der skal leveres på et andet niveau, end det skete onsdag aften i Green Sports Arena. Jane Mejlvang blev i forrige kamp topscorer med 6 mål, og hun udtaler til klubbens hjemmeside forud for aftenens kamp:

“Jeg er stadig frustreret og træt af, at vi ikke fik vundet kampen. Men vi er enige om, at det er endnu mere vigtigt, at vi stå sammen. Vi tror stadig helt sikkert på det, men vi skal have mere fight på fra starten. Vi vandt jo de sidste tre kvarter sikkert, men vores start var bare ikke god nok.”

Jane Mejlvang pointerer desuden, at humøret er rigtig fint på holdet. De har haft nogle gode træninger, hvor de blandt andet har fokuseret på at være klar fra start. Hun siger:

“Der er rigtig fint humør, og vi har trænet meget taktisk og har snakket meget om at være klar fra starten. Jeg er spændt, men glæder mig også rigtig, rigtig meget. Det er jo nu, det gælder…”

Ringkøbing-holdet har stadig mange spillere ude af opgøret. Michelle Brandstrup, Simone Rasmussen, Cecilie Mørch-Hansen, Sille Thomsen, Kirstine Kjeldgaard og Michaela Ek forventes ikke at være med i det afgørende opgør.