Håndbold Nyheder

Jannick Green: “Det er pisseirriterende”

Det danske herrelandshold spillede som bekendt sin sidste testkamp i går aftes mod Island, inden det for alvor gør løs ved VM-slutrunden i Frankrig om få dage.

…og der er knivskarp duel om de 16 pladser som kommer med til VM. Også i målet er der kamp om den ene plads, eftersom man må formåde, at Niklas Landin er sikker mand på det danske landshold.
Jannick Green og Kevin Møller kæmper derfor side om side om den sidste plads.
Og da Jannick Green fik hele anden halvleg i gårsdagens kamp i Bygma Cup mod Island – skulle man tro, at pladsen til VM var faldet på ham.

Dog stod målmanden kun med en redningsprocent på 16% og det var en særdeles skuffet mand, som TV2 Sport snakkede med umiddelbart efter kampen:

“Det kom jeg sgu ikke ret godt ud af. Det var bestemt ikke en landskamp, jeg tænker tilbage på med stor glæde. Det var noget værre rod, og det er jeg selvfølgelig træt af. Jeg er først og fremmest rasende. Jeg synes sgu, det er enormt frustrerende. Når du ved, du er i en konkurrencesituation mod Kevin, så gør det ondt, selvom det bare er en træningskamp, så er det pisseirriterende”, siger Jannick Green til TV2 Sport.