Håndbold Nyheder

Jesper Holm vender hjem til Skanderborg

Den tidligere ligatræner i Skanderborg Håndbold, Jesper Holm, vender til hjem til Skanderborg efter denne sæson.

Det bliver dog hverken herre eller dame holdet, som Jesper Holm skal stå i spidsen for. Han skal nemlig være træner for klubbens U18 drenge. Dermed vender Jesper Holm, altså tilbage til klubben, hvor både træner- og spillerkarriere startede.

“Jeg glæder mig først og fremmest til at komme tilbage på træningsbanen efter min ufrivillige pause fra håndbolden siden oktober måned. Efter 2 dårlige oplevelser kan jeg mærke at det vil være godt at komme tilbage til rødderne i en periode, og genfinde lysten til håndbolden igen. Jeg nåede aldrig at træne ungdom da jeg gik fra spiller til cheftræner i Skanderborg, og jeg har altid haft lyst til at give noget tilbage på talentudviklingen, udtaler Jesper Holm til klubbens hjemmeside.

Jesper Holm skal træne Skanderborgs U18-dreng sammen med Mikkel Voigt og Laurids Søgaard.

Foto: Kenneth Rosenkilde – www.haandbold.nu