Håndbold Nyheder

Jette Hansen: “Jeg er ligeglad med, hvem der scorer målene”

I går aftes vandt Silkeborg-Voel igen en svær udekamp, da de slog Team Esbjerg med 31 – 28.  For Silkeborg-Voel var det igen en fremragende kamp, da de var dominerende gennem hele kampen Jette Hansen scorede et enkelt mål i opgøret, og hun erkender, at hun i denne sæson har fået en lidt anden rolle, end hun havde sidst, hun spillede i klubben.Trine Troelsen har i denne sæson været førstevalg på venstre back, mens Jette Hansen primært har spillet på playmaker-positionen. Desuden har Jette Hansen brugt tid på at komme sig over en operation i foden. Hun udtaler til Midtjyllands Avis:

Jeg er først blevet smertefri nu, og dermed kan jeg begynde at lægge på. Derfor handler det også for mig om at komme ovenpå, men jeg havde helt sikkert en anden rolle, sidst jeg var her. Da var jeg primært venstre back og skulle score mål. Nu er jeg primært playmaker, og så er jeg ligeglad med, hvem der scorer målene.”

Jette Hansen og resten af Silkeborg-Voel-holdet ligger nu nummer 5 i ligaen. De møder Nykøbing F. Håndbold i næste kamp.

 

Jette Hansen Foto: Eventmedia

Jette Hansen Foto: Eventmedia