Håndbold Nyheder

Julie Gantzel til norsk håndbold

FCM-stregspiller Julie Gantzel som de seneste par sæsoner har vundet hhv. DM sølv og guld med FCMs U18 hold skifter i næste sæson til Halden i den næstbedste norske række.

Julie kommer fra Ikast og har spillet hele ungdomskarrieren i FCM, hun var med på 94-95 landsholdet da holdet blev dannet i sommeren 2010 og var i sommeren 2011 med på holdet som vandt bronze ved ungdoms OL i Tyrkiet.

Gantzel havde for et par år siden en skade, der kostede hende det meste af en sæson og som også satte hende tilbage i forhold til landsholdet, men det er for længst fortid, hun var i den forgangne sæson en central spiller på det FCMs stærke U18 hold og da Louise Svalastog Spellerberg blev skadet blev Julie hentet op i ligatruppen.

Halden trænes af den danske beach landstræner Morten Holmen, holdet har i Mortens tid i Norge haft flere danske spillere med på holdet, målvogter Hanne Frandsen og tidligere GOG- og Slagelse spiller Pernille H. Christensen spiller der stadig, ligesom den kommende København spiller Ida Sylvest også var forbi Halden for et par sæsoner siden.

Halden sluttede i sidste sæson på 4. pladsen i 1. division.

Læs mere om Gantzels klubskifte på Haldens hjemmeside