Katrine Johansen Heier

Kamp fra Norge

Det ble spilt en kamp i Norge i går.

Storhamar-Glassverket 19-18 (11-9):
Dette var spådd å bli en spennende kamp siden begge lag er tippet å kjempe i toppen. Storhamar startet forrykende, og ledet 5-1 etter fem minutter. Etter en timeout kom Glassverket sterkt tilbake. Begge lag spilte godt i forsvar, men slet i angrep. Da det var spilt 20 minutter utlignet Glassverket til 7-7. De siste minuttene av 2. omgang var Storhamar best, og kunne gå til pause med en tomålsledelse.

I 2. omgang førte Storhamar kampen med ett og to mål. Glassverket hadde flere muligheter til å utligne, men de hadde store problemer med å score på Stine Lidèn i Storhamars mål. Hun ble også avgjørende i sluttminuttene da Storhamar sikret seg en knepen seier på ett mål.

Dette var en viktig seier for Storhamar i medaljekampen. De måtte klare seg uten Betina Riegelhuth som er ute med nesebrudd, men vant allikevel. Glassverket har vist at de vil være med å kjempe i toppen etter å ha spilt jevnt mot både Storhamar og Stabæk. Nå mangler de bare en seier, men den kommer neppe i neste seriekamp som er mot Larvik.

Mål for Storhamar: Maja Jakobsen 6, Kamilla Sundmoen 5, Linn Marie Birkeland 3, Martine Hovden 2, Ellen Marie Folkvord 1, Kristin Høybakken 1 og Tonje Enkerud 1.

Mål for Glassverket: Veronica Kristiansen 5, Kristin Nørstebø 3, Monica Iversen 2, Mina Gustavsen 2, Charlotte Aasbø 2, Tiril Gunter Merg 1, Trine Olsen 1, Hege Bakken Wahlquist 1og Pia Narvesen 1.