Håndbold Nyheder

Kasper Olsen: “Jeg håber at snige mig foran i køen”

Onsdag aften mødtes Bjerringbro-Silkeborg og Århus Håndbold i herrernes 888liga. For BSV’s Kasper Olsen var det et møde med sin tidligere klub. Den 27-årige venstreback skiftede i sommers til danmarksmestrene for at få opfyldt ambitionerne om håndbold på et højere niveau. Kasper Olsen har dog tilbragt mere tid på bænken end på banen, hvilket bl.a. skyldes at Nicolaj Markussen har spillet en glimrende sæson. Kasper Olsen håber selvfølgelig på mere spilletid, og han ser en mulighed næste sæson. Han udtaler til Midtjyllands Avis:

Det kan måske lyde lidt forkert, men næste år er chancen nok lidt større, fordi Allan (Damgaard, red.) er væk. Han har en stor rolle og kan stort set dække alle pladser. Jeg synes også, at Mads Øris er en rigtig god spiller, men jeg håber da, at jeg kan snige mig foran i køen

Kasper Olsen understreger dog, at han har det godt i Bjerringbro-Silkeborg, selvom han lige nu kæmper for minutter på banen. Han erkender, at han vidste, hvad han gik ind til, inden han skiftede. Han siger:

”Jeg vidste jo godt, hvad jeg gik ind til. Jeg har en masse dygtige holdkammerater, og mange af dem er nok også bedre end mig.”

Bjerringbro-Silkeborg vandt gårsdagens kamp mod Aarhus Håndbold med 30 – 29, og Kasper Olsen scorede et enkelt mål