Håndbold Nyheder

Kent Ballegaard: “Sæsonens hidtil vigtigste kamp”

Optaktsmeddelelse:

Endnu et topbrag og endnu en kæmpe udfordring venter os onsdag i Fredericia.

Det rødblusede hjemmehold har leveret en ovenud imponerende sæson, og med afgangen af den daværende 1. divisionstopscorer, Nanna Friis, tilbage i julepausen, er det virkelig stærkt, at de stadig formår at holde fast i topstriden. Det er nu et yderst homogent mandskab, der på mange måder minder om vores eget. Gode keepere, godt forsvar, et disciplineret angrebsspil, krydret med nogle fantastiske fighteregenskaber. Simpelt og solidt.

Vi holder fokus på vores styrker, finder yderligere skarphed, og prøver måske med et par ekstra finurligheder, for at vi forhåbentlig kan trække det længste strå, i sæsonens hidtil vigtigste kamp.

Det omvendte opgør endte med et etmåls-nederlag, så vi er desuden yderst revanchetørstige, da vi langtfra præsterede hvad vi ønskede, og desuden følte os ekstremt bortdømt. Det bliver unægtelig en tæt affære, hvor de berømte marginaler vil fordele pointene. Men vi er klar! Meget klar!

Vores fanklub ankommer naturligvis, og jeg håber at mange vil gøre dem følgeskab, så pigerne får den bedst mulige opbakning på en yderst svær udebane.

Kent Ballegaard, cheftræner

Kampen spilles i thansen.dk Arena klokken 19.00

Billedresultat for kent ballegaard hsk