Håndbold Nyheder

Allan Damgaard med comeback: “Vi er klar over alvoren”

I aften når TTH Holstebro og Bjerringbro Silkeborg mødes i herrernes slutspil, er det med Allan Damgaard tilbage på holdkortet. Den fintestærke bagspiller har siddet ude med en skade de sidste par kampe, og han har set sit hold sætte den sikre semifinale over styr. Nu skal BSV vinde tre af deres sidste fire kampe for at gå i semifinalen. Allan Damgaard fortæller til klubbens hjemmeside, at folk nu er klar over alvoren. Han siger:

“Vi står ikke helt med håret i postkassen. Vi skal vinde tre kampe, og får vi point onsdag, vil vi virkelig hjælpe os selv. Der er stadig god stemning i omklædningsrummet, men folk er også klar over alvoren.”

Allan Damgaard erkender, at holdet ikke har ramt niveau i de første par kampe af slutspillet. Han mener alligevel, at holdet kommer med stor selvtillid til aftenens opgør:

“Vi kommer med en god portion selvtillid. Vi har slået TTH Holstebro to gange i denne sæson, og det har vi mindet hinanden om på taktikmødet i dag (tirsdag red.). Vi er sikre på, at vi kan løse de situationer, vi kommer i, og det er klart, at vi går efter sejren.”

Allan Damgaard er ikke i tvivl om, hvad der bliver afgørende i aftenens kamp. Han er sikker på, at det hold der vinder kontrafasen, er det hold, som løber af med sejren. Han uddyber:

“Dem, der vinder første- og andenfasen, er dem, der render med sejren. Som regel er TTH’s fløje deres nøgle til at opnå de to point. Hvis de laver 15-20 mål, så vinder de kampen.”

Kampen mellem TTH Holstebro og Bjerringbro-Silkeborg fløjtes i gang kl. 18.30.