Håndbold Nyheder

Krautmeyer: der blev jeg lidt nervøs

TTH Holstebro skulle lige bruge en halvleg, før de kunne sætte SønderjyskE på plads.

TTH Holstebro og SønderjyskE spillede i går den første kamp, i bedst af tre. Det skete i Holstebro, hvor hjemmeholdet kom bedst fra start med en føring på 6-3. Efter 20 minutter var det dog de sønderjyske gæster der kom foran med 9-10.

– Pludselig er vi bagud mod et hold, der spiller en omgang god håndbold. Der blev jeg lidt nervøs, siger Pether Krautmeyer til klubbens hjemmeside.

TTH fik dog reddet stormen af og kunne gå til pause, foran 15-13. Efter pausen bragte TTH sig foran 19-14 og SønderjyskE kom aldrig tilbage i kampen, der sluttede 28-23.

– Vi kommer fremragende ud til 2. halvleg og gør pludselig det i vores forsvar, vi havde aftalt. Det gav de ønskede kontrascoringer, så vi kunne trække fra dem og vinde relativt sikkert, lyder det fra træneren.

TTH: Annette Jensen 9, Mathilde Neesgaard 4, Line Skak 4, Maja Eriksson 3, Sara Trier Hald 3, Line Mai Norgaard Hougaard 3, Hege Bakken Wahlquist 2

SønderjyskE: Emma Kiellberg 6, Helena Lojborg 6, Camilla Nissen 4, Nina Bech 3, Emily Baunsgaard 2, Celina Hehnel Hansen 1, Leonora Demaj 1

2016.12.29 / Håndbold – Final4 Santander Cup / TTH Holstebro – Randers HK, Jysk Arena, Silkeborg Foto: Johnny Pedersen