Jan Skjødt Østergaard Pedersen

Krautmeyer: "Det her er noget, vi skal lære af"

TTH Holstebro måtte i aftenens kamp mod SK Århus sande, at det endnu engang blev til et nederlag i Primo Tours Ligaen, da SK Århus vandt kampen 29-25 (9-13).

Se kampen i tal HER

TTH Holstebro fik ellers en god start på kampen på hjemmebanen i Gråkjær Arena og kunne gå i omklædningsrummet med en pauseføring på 13-9.
Hjemmeholdet var foran i hele 41 minutter, men oplevede nærmest et kollaps i den sidste del af kampen.
Århusianerne kunne altså rejse hjem til Smilets By med 2 point på kontoen efter sejren på 29-25.

TTH Holstebros cheftræner, Pether Krautmeyer, en ærgerlig mand efter nederlaget:

"Det er første gang i denne sæson, at vi falder fra hinanden på den måde. Det her er noget, vi skal lære af. Der er ikke andet for end at hoppe op på hesten igen og komme videre", siger Pether Krautmeyer til klubbens egen hjemmeside.

[caption id="attachment_39966" align="alignnone" width="504"] Pether Krautmeyer TTH Holstebro - Fotograf: Johnny Pedersen - www.e-image.dk /[/caption]