Håndbold Nyheder

Kristian Kristensen: “Vi må spare på ressourcerne”

Onsdag mødes FC Midtjylland og Nykøbing F. Håndbold i kvindernes Primo Tours Liga. Kristian Kristensen, cheftræner for FC Midtjylland, påpeger inden kampen, at holdet er særdeles slidte ovenpå kampe både i den hjemlige liga og Champions League. Han udtaler til Herning Folkeblad:

Vi er ramt fysisk lige nu. Det vil jeg gerne stå på mål for. Det sætter sig i hoevedet på koncentrationen.”

Cheftræneren påpeger, at der lige nu arbejdes på at finde ud af, hvilke spillere der har kræfter til at spille, og hvilke spillere der skal spares. Han vil ikke sælge kampen mod Nykøbing Falster, men erkender, at det kan blive nødvendigt at spare på ressourcerne. Han udtaler til Herning Folkeblad:

Jeg kunne aldrig finde på at sælge kampen mod Nykøbing. Det vil være et forkert signal at sende, men jeg kan godt finde på at prioritere…Vi må kigge på, om vi kan spare nogle ressourcer. Vi må se på, hvem der skal spille, og hvordan vi får restitueret bedst muligt.”

Europamester har tidligere bragt et indlæg med Trine Østergaard, som fortæller, at hun er mentalt træt. Dette indlæg kan læses HER

Kampen mellem FC Midtjylland og Nykøbing F. Håndbold fløjtes  gang onsdag aften kl. 18.30. FC Midtjylland har allerede sikret sig pladsen, som nummer et i ligaen.

Fotograf: Johnny Pedersen – www.e-image.dk / Filnavn : 20170125håndbold0049